dimarts, de juny 01, 2010

Proud to be an American day

 


Aquí el cole s'està a punt d'acabar i ara la gent es dedica a fer festetes per celebrar xorrades. Una de les festes que fan al cole és el "Proud to be an American" day o dia de l'orgull americà. I es suposa que el fan per celebrar l'orgullosos que es senten de ser del millor pais del món, un pais on la gent mor per apuntar-se a l'exèrcit i protegir els seus, bla bla bla.

Bueno, divendres passat va ser aquest dia, així que no es va fer classe normal en tot el dia. De bon matí, havies de triar un parell de jocs a l'aire lliure i apuntar la teva classe perquè hi jugués. Jo al final vaig optar per la típica carrera de sacs i per un joc de bàsquet. Després de fer els anuncis del matí vaig treure els xiquets al pati i vam estar gairebé dues hores jugant. En lo sol que caia, al final pobrets ja no volien ni seguir jugant, així que vam acabar tots tirats a la gespa descansant. Ja posaré algunes fotos perquè tinc un dels xiquets en un braç trencat i com no va poder jugar a res el vaig fer fotògraf oficial, i ell tot content va agafar la càmera i se va dedicar a fer milions de fotos!!

Cap allà les 11 del matí i després d'haver dinat (este dia vam dinar a les 10.30!!!!), totes les classes de quart marxaven al Dundee Crown High School, un dels instituts del districte, a veure un concert de música de la banda i l'orquestra. Després d'un viatge de només 15 minutets en autobús, sí, un d'estos autobusos grocs tipo los Simpson, vam arribar a l'institut i vam entrar a l'auditori. Un cop allí la banda va tocar una cançó i després van començar a presentar els diferents instruments als xiquets i el so que feien. Feia molta gràcia veure l'emocionats que estaven i les cares que feien quan veien els instruments. Com més gran era l'instrument que ensenyàven, més fort i llarg era l'ooooooooooooooohh que feien els críos. Després d'una horeta bastant interessant i entretinguda, la veritat, vam tornar cap als autobuses i vuelta al cole.

Un cop allí ens vam haver d'afanyar perquè a les 12.30 sortiem en processó. Una altra de les xorrades del dia americà. Tot el cole es va posar preparat per desfilar. Tothom portava gorres, o banderets, o estrelles amb els colors d'Amèrica (incluida jo, quin remei!). Els xiquets de quart es van posar al capdavant del desfile i, tots amb la flauta, van començar a toca una cançó. Al principi sonava prou bé, però ja us podeu imaginar com va acabar sonant al cap de 5 minuts quan ja vam començar a caminar. Mare meva quin mal de cap!!!!!!!!! El desfile el vam fer pels voltants del barri on està el cole i no va durar més de 10 minuts. Ahh!!!! i el millor de tot i perquè veieu l'exagerats que són els americans, liderant la processó i per assegurar la seguretat dels estudiants, no hi havia un o dos cotxes de policia, sinó que anàven dos cotxes de policia, una ambulància i un camió de bombers!!!!!!!!!!! Sense paraules.

I després de tot això, el dia va acabar en tot el cole al pati, assegut al voltant de la bandera americana i cantant cançonetes rollo que guai és ser americà, els Estats Units són els millors, etc. I, como no, tots van acabar cantant l'himne en la mà al cor. La veritat és que jo no s'havia on mirar, jaja, fins que una xiqueta es posa al meu costat i me diu: "maestra, usted no canta?", i jo: "es que no me lo sé", i la xiqueta: "noooooooooo???????", i se'n va anar mirant-me en una cara de flipada!! jaja.
Posted by Picasa

3 comentaris:

  1. Vaya tela aquests americans!! xDDDDDD Si ja els eduquen així de petits no m'estranya que dsp s'apuntin voluntàriament a l'exèrcit! xD

    ResponElimina
  2. qué bonicos, tus críos!!!!!

    te imagino ahí, con tu cara super happy diciendo: es que no me la sé! xDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ResponElimina
  3. jaja, los niños ya no se sorprenden de que les diga esas cosas. Todos asumen que es por mi mala memoria, haha.

    ResponElimina